Ταξιδέψτε στην ΚεφαλονιάΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Κεφαλονιά, ένα πανέμορφο νησί με έντονες αντιθέσεις και μοναδική φυσιογνωμία. Από τις καταπράσινες εύφορες εκτάσεις και τις απόκρημνες πλαγιές, ως δια μαγείας, ο επισκέπτης μεταφέρεται σε χρυσαφένιες αμμουδιές, δαντελωτά ακρογιάλια, κόλπους, γραφικά χωριά και λιμανάκια.

Το Αργοστόλι η πρωτεύουσα του νησιού, κτισμένη αμφιθεατρικά, με θέα προς τη λιμνοθάλασσα του Κούταβου. Μια βόλτα στη πλατεία Καμπάνας και στο αρχαιολογικό μουσείο της δίνει το πνεύμα όλου του νησιού.

Στο Ληξούρι οι καταπράσινοι λοφίσκοι εναλλάσσονται με τις όμορφες ακρογιαλιές και δημιουργούν τοπία μοναδικής αισθητικής που μαγεύουν κάθε επισκέπτη.

Φισκάρδο, το γραφικό ψαροχώρι και μοναδικό χωριό του νησιού που διατηρεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του και έχει κηρυχθεί ως διατηρητέος οικισμός.

Μόλις λίγα χλμ απόσταση από το Ξενοδοχείο Ionian Emerald Resort, μπορείτε να επισκεφτείτε το αρχαιολογικής σημασίας σπήλαιο της Δρογγαράτης, την απαράμιλλης ομορφιάς λίμνη της Μελισσάνης, την Ιθάκη που είναι μόλις 15’ λεπτά με ταχύπλοο, ενώ και η πασίγνωστη παραλία της Αντισάμης (Από την ταινία: Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι) που είναι μόλις 2,5 χλμ από τον Καραβόμυλο και αποτελεί ιδανικό μέρος για τα θαλάσσια μπάνια σας.

Η περιήγηση στο νησί με αφετηρία τον Καραβόμυλο είναι πολύ εύκολη και ευχάριστη αφού η περιοχή απέχει σχεδόν το ίδιο από το βόρειο, νότιο και δυτικό μέρος του νησιού της Κεφαλονιάς. Ακόμα και η δημοφιλής και παγκοσμίως βραβευμένη παραλία του Μύρτου είναι μόλις 20’ απόσταση με αυτοκίνητο.

kefalonia-island-09
kefalonia-island-02

Ένας επίγειος παράδεισος!Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ!